Website laten maken

Een sterke digitale aanwezigheid is cruciaal, aangezien uw website vaak het eerste contactpunt is voor potentiële klanten en bezoekers. Ons website-ontwerpteam geeft prioriteit aan gebruikerservaring, met responsieve ontwerpen van websites die een fijne ervaring bieden op alle apparaten. We focussen ons op drie belangrijke elementen:  gebruikerservaring,  SEO-vriendelijkheid en  compatibiliteit met alle apparaten.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

Met een contentmanagementsysteem (CMS) heeft u de volledige controle over uw website en kunt u deze regelmatig bijwerken zonder afhankelijk te zijn van uw serviceprovider. Ons ontwerpproces houdt rekening met uw zakelijke behoeften en we kunnen een CMS voor één of meerdere gebruikers aanbevelen met gedefinieerde regels en rollen op basis van uw vereisten.

ZOEKMACHINEVRIENDELIJKE WEBSITE

Een zoekmachine geoptimaliseerde website kan meer relevante bezoekers trekken en het aantal hits verhogen. Onze strategie voor web-ontwerp geeft prioriteit aan het SEO-vriendelijk maken van uw website, waarbij we zorgen voor een balans tussen ontwerp en zoekmachinefocus om de best mogelijke resultaten te leveren en u te helpen uw doelgroep effectief te bereiken.

OVERGANG VAN MEERDERE APPARATEN

Het bieden van een naadloze ervaring op meerdere apparaten, waaronder desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons, is de sleutel tot het succes van een responsieve website. Ons team van ontwerpers beheerst dit proces en zorgt ervoor dat elke bezoeker van uw website de best mogelijke ervaring heeft.

Website onderhoud

Ons team van ontwerpers kan het website-onderhoud voor u uitvoeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer van updates via CMS. Kies tussen een maandcontract voor wekelijks of maandelijks website-onderhoud. Neem contact met ons op voor het beste voorstel voor herontwerp en onderhoud van de website dat aan uw behoeften voldoet.

Neem contact met ons op